ELSHESKIN X TASYA FARASYA NUDE COLLECTION Review & Swatch indonesia beauty and travel blogger Miharu Julie

ELSHESKIN X TASYA FARASYA NUDE COLLECTION Review & Swatch indonesia beauty and travel blogger Miharu Julie

Halo semuanya.. Hari ini aku akan mereview salah satu koleksi terbaru dari lipstick Elsheskin yang berkolaborasi dengan beauty vlogger Tasya Farasya. Lipstick ini katanya booming banget loh dari awal launching langsung sold out terus, Makanya aku sempat ga sabar untuk review lipstik Elsheskin Tasya Farasya.  PACKAGING ELSHESKIN X TASYA FARASYA NUDE COLLECTION ElsheSkin X Tasya Farasya Nude … Read more

Wakayama 1 Day Itinerary From Osaka indonesia beauty and travel blogger Miharu Julie

Wakayama Access by Train Wakayama is easy to reach from both Kyoto and Osaka. There are JR express trains to JR Wakayama Station from Kyoto Station and Shin-Osaka Station.  – Alternatively, take a local train from Tennoji Station on the Hanwa Line (1 hour).  – There are also trains from Osaka Namba Station on the … Read more

Must Visit Seoul Attractions & Travel Guide indonesia beauty and travel blogger Miharu Julie

South Korea’s capital is a unique city full of character and merit. Throughout its 2000 year history, including over 600 years as Korea’s capital, it has been a thriving center of the peninsula’s traditions and culture. Check here to know about what things to do at Seoul 3 days and Must Visit Seoul Attractions & … Read more

SMTown Museum and MBC World Seoul Travel Guide indonesia beauty and travel blogger Miharu Julie

If you are an K-POP Fans, you’ve probably heard of MBC World and SMTOWN Coex Artium. MBC World is located at MBC headquarters in Sangam-dong, northern Seoul, “MBC World” aims to offer an entertaining attraction to tourists visiting Korea and fill the void for immersive hallyu experiences. Many tourists come to the country pursuing their … Read more

Osaka Travel: Nanba, Dotonbori, Shinsaibashi, Umeda, Shinsekai, Tsutenkaku indonesia beauty and travel blogger Miharu Julie

Hello my beloved readers! As you I living 1 year 9 month in Osaka Japan and I will tell you how I really love this place.. Compare to Tokyo, I feel more living in Japanese culture when I living in Osaka than in Tokyo, Osaka people are also more friendly, and if you love eating … Read more

Dongdaemun Design Plaza, Seoul City Hall, Iumpium Sewing History Museum indonesia beauty and travel blogger Miharu Julie

Mostly one of the reasons Indonesians visiting Seoul is to buy Korean makeup, skin care or visiting KPOP stores. This time I want introduce to you some exciting attractions and unforgettable travel places in Korea that are no less interesting to visit. Seoul City Hall Seoul City Hall is a governmental building for the Seoul … Read more

Tips untuk membuat wajah cerah dan glowing dengan Beby Rose Glow Serum indonesia beauty and travel blogger Miharu Julie

Hi guys! Sudah lama banget nih aku ga update blog dan kali ini aku ingin memperkenalkan produk baru favorit aku yaitu Beby Rose Glow yang merupakan primer makeup berbasis skincare dari @Bebyofficial.id. Seiring bertambahnya usia aku jadi lebih memperhatikan skincare yang aku pakai khususnya karena kulit wajahku mudah kering. Nah, Beby Rose Glow ini mengandung Stem Cell untuk Anti-Aging Wajah … Read more

Cara Menjaga Kelembapan Kulit Wajah dengan LANEIGE Water Sleeping Mask EX – Skincare Review indonesia beauty and travel blogger Miharu Julie

Hi Guys, Hari ini aku kembali review salah satu produk favorite yang sudah lama aku pakai yaitu LANEIGE Water Sleeping Mask EX yang mengeluarkan versi barunya. Pastinya kalian juga sudah ga asing lagi kan sama namanya karena ini merupakan sleeping mask pertama dari Korea yang sudah hadir di Indonesia selama lebih dari 10 tahun dan … Read more

Review Tinka Whitening Glass Skin Serum Wajah Glowing & Acne Clear Skin Serum indonesia beauty and travel blogger Miharu Julie

Hi guys tahu ga sih selayaknya seperti tubuh, kulit wajah juga memerlukan nutrisi yang bisa dipenuhi dengan perawatan kulit wajah seperti menggunakan serum wajah. Serum wajah sendiri merupakan cairan berwarna jernih dengan tekstur ringan yang tidak mengandung minyak atau bisa dibilang, pelembap dengan tekstur yang lebih ringan. Umumnya serum wajah dianggap efektif untuk menyelesaikan masalah kulit … Read more

Review LANEIGE Neo Foundation Matte & Glow, Foundation dengan Full Coverage hingga 48 Jam indonesia beauty and travel blogger Miharu Julie

Hi everyone! Akhirnya aku nyobain LANEIGE Neo Foundation, base makeup terbaru dengan 2 jenis finish-look yaitu MATTE dan GLOW.  Tersedia dalam 10 shades dari warna kulit terang hingga warna kulit yang lebih gelap. (Saat ini baru tersedia 5 shades di Indonesia, untuk melihat jenis shades-nya bisa cek di: LANEIGE Official Shop di Shopee ). Disini aku … Read more